• Miljøhensyn på alle nivåer
1

Blekk og toner

Her finner du alle skrivermerkene som vi selger blekkpatroner og toner til. Velg merke og deretter riktig modell for å finne alle produkter som du kan kjøpe til skriveren din.

B -

Viser alle 3 Merker

F -

Vis alle 2 Merker

G -

Vis alle 5 Merker

H -

Vis alle 3 Merker

J -

Vis alle 2 Merker

Q -

Vis alle 1 Merker

R -

Vis alle 4 Merker

U -

Vis alle 2 Merker

W -

Vis alle 1 Merker

X -

Vis alle 3 Merker
Det er enkelt å kjøpe blekkpatroner og toner til skriveren

Uskarpe utskrifter? På tide å kjøpe blekkpatroner! I vårt grønne utvalg finner du blekkpatroner og tonere for skriveren som er snill mot lommeboken og miljøet. Du kan lett finne de riktige blekkpatronene og tonerkassettene ved å velge merke og skrivermodell ovenfor. Alle blekkpatroner og tonerkassetter som vises under den valgte skrivermodellen, passer til skriveren – det blir ikke enklere enn det når du skal ha blekkpatroner!

Når du kjøper blekkpatroner og tonere til en skriver kan du velge mellom originalpatroner, gjenfylte blekkpatroner og tonerkassetter, til blekk- og laserskrivere av merker som Brother, HP, Canon, Epson, Lexmark og mange flere.

Miljøvennlige blekkpatroner

Med et lager blekkpatroner og tonerkassetter unngår du uskarpe utskrifter, og jobben blir både enklere og morsommere! Vi er profesjonelle innen grønne varer av kontorrekvisita, og hos oss finner du derfor miljøvennlige blekkpatroner og toner til mange skrivere. Da er du med å bidrar til et bedre miljø og en god samvittighet. Vi tror det er viktig å gjenbruke ressursene som allerede finnes, og derfor er vi ansvarlige for returforsendelsen av de tomme blekkpatronene dine – slik at vi kan lage nye, gjenfylte blekkpatroner ut av dem. Du kan enkelt og praktisk returnere de brukte blekkpatronene i den medfølgende grønne miljøvennlige posen som vi igjen gjør nye gjenfylte blekkpatroner av.

Blekkpatroner av vårt eget merke er alltid 100% gjenfylt. De tomme blekkpatronene du returnerer til oss, rengjøres, kontrolleres og fylles på for et mer klimasmart alternativ. Selvfølgelig er våre gjenfylte blekkpatroner kvalitet testet før vi sender dem til deg.

Hvorfor bør jeg kjøpe etterfylte blekkpatroner?

Våre gjenfylte blekkpatroner og tonerkassetter har flere fordeler. Ikke bare er blekkpatronene og tonerkassettene mer miljøvennlige men de er også billigere, holder høy kvalitet og inneholder mer blekk og toner enn andre blekkpatroner og tonerkassetter.

Bytt blekkpatroner og toner

Når utskriftene begynner å bli uskarpe, er det på tide å bytte blekkpatroner eller toner i skriveren din. Skriveren varsler når nivået på blekk- og toner begynner å bli lavt, men noen ganger kan det fortsatt finnes blekk igjen allikevel. Vi anbefaler at du fortsetter å skrive ut til det vises på utskriftene at det er på tide å bytte ut blekkpatronene.

Bruk en gammel avis eller noe annet som beskyttelse når du bytter blekkpatroner så slipper du å risikere unødvendige flekker. Åpne dekslet til patronene, ta ut den tomme blekkpatronen og sett inn den nye. Du kan følge instruksjonene som medfølger patronen eller så finner du informasjon i skriverhåndboken slik at man følger trinn for trinn. Hvis du har en laserskriver, bør du alltid riste tonerkassetten før du installerer den i skriveren, slik at pulveret i toneren ikke ligger for tettpakket. Dette kan føre til svake eller ujevne utskrifter.

Ikke glem å sende de tomme blekkpatronene tilbake til oss slik at vi kan lage miljøvennlige blekkpatroner ut av dem, og sammen spare på naturressursene.