• Miljøhensyn på alle nivåer
1

Espresso 10-pakke • MIN espresso • Espresso

Produktnummer: Espresso
MIN espresso alt Espresso 10-pakke
36,-
På lager
Espresso 10-pakke
Komposterbare kaffekapsler. Espresso består av 100% arabicabønner fra Syd og Sentral-Amerika. Kaffets tydelige karakter og fyldighet er forsterket med herlige toner av sitrusfrukter, hovedsaklig i form av appelsin. En utmerket kaffe for alle anledninger!
Intensitet
Syrlighet
Fylde
Brenning

Mer informasjon

Espresso 10-pakke

Espresso består av 100% arabicabønner fra Syd og Sentral-Amerika. Kaffets tydelige karakter og fyldighet er forsterket med herlige toner av sitrusfrukter, hovedsaklig i form av appelsin. En utmerket kaffe for alle anledninger!

For oss er miljøet minst like viktig som den gode smaken. Derfor er våre kapsler til Nespresso®*-systemet fullt komposterbare og består blant annet av fornybare råvarer. Kapslene kan sorteres som vanlig matavfall eller som husholdningssøppel for energigjenvinning.

Vår ambisjon var å kunne tilby et miljøvennlig kapselkaffe. Er det overhode mulig? Vel, våre kaffekapsler er faktisk bare produsert gjennom energi fra sol, vind, vannkraft og biogass - produksjonen gir ingen utslipp av karbondioksid. Vårt miljøengasjement sørget for at både kapselen og posen vi sender kaffen din i, ble sertifisert av TÜV Austria.  Vi var midlertidig ikke fornøyd med at bare kapselen skulle være biologisk nedbrytbar, men vi hadde også et ønske om at emballasjen skulle være snill mot miljøet. Derfor bruker vi kun 100% resirkulert materiale i esken som kapslene er pakket i. Vår kaffe er ikke bare veldig god, men er også pakket på en miljømessig og sertifisert måte. 

De fleste kaffekapsler i dag inneholder aluminium som er belastende for miljøet. Våre kapsler inneholder ingen aluminium og vi er veldig stolte av det. Ikke bare er kapselen fri for aluminium, det er også forseglingen, som betyr at våre kapsler er 100% biologisk nedbrytbare. Allerede etter 62 dager i komposten, er 90% av materialet i kapslene og forseglingen nedbrutt! Ifølge EU-standarden som våre kapsler er sertifisert for, bør bare 2x2 mm av kapselen være igjen etter 36 uker, men ifølge våre egne tester tok prosessen bare 22 uker. Dette med en gjennomsnittlig utetemperatur på 13 grader. Dette gjør at våre miljøinteresserte hjerter slår raskere.

Når det gjelder kvaliteten på kaffen kan vi fortelle deg at vi har fulgt kaffen du drikker fra barnsben av. Vi har sett på når kaffebusken er plantet og vokst opp til den staselige planten den er i dag. Vi vet at bønnene som er malt for å lage kaffen din, har blitt dyrket og høstet i henhold til alle kunstens regler. Vi vet at gårdene der kaffebusken vokser er sertifisert og velholdt. Vi på MIN espresso holder et øye på hele prosessen når kaffen produseres. Vi vil være sikre på at kvaliteten alltid er høy og smaken virkelig god.

*Nespresso® TM er et registrert varemerke som tilhører Société des Produits Nestlé S.A., Case Postale 353, CH-1800 Vevey, Sveits og er ikke tilknyttet dette nettstedet, dets varemerker og/eller innhold.

Spesifikasjoner

Produktet har følgende merkinger: EU ECOLABEL
Type espressoEspresso
KoppestørrelseM
Styrke10
Trinn i styrkeskala12
Fyldighet9
Trinn i fyldighetsskala12
Syrlighet8
Trinn i syrlighetsskala12
Roasting8
Roasting scale12
TilberedningKapsler
BlandingArabica