• Miljøhensyn på alle nivåer
1

Om 112ink & Eko-print

Vår bedrift

Hvem er vi?
112ink.no har vært på nett siden 2004 og holdt på med e-handel av hovedsakelig blekk og toner til mange fornøyde kunder. I 2008 ble Eko-Print lansert på nett med salg av blekk og toner, og har med sitt miljøfokus fått en mengde trofaste tilhengere. Nå har vi gått sammen, og fra 2022 tilbyr vi et miljøvennlig utvalg av blekk og toner, kontorrekvisita samt kaffe og te.

Hva er vår hensikt?
Vi vil sammen på et felles nettsted, tilby et større utvalg av miljøprodukter til gode priser. Gjennom 112ink & Eko-prints samarbeid, ønsker vi å avslutte miljøsirkelen. Vårt fokus er grønne varer av høy kvalitet med kjente miljøetiketter og sertifiseringer. Vi ønsker å gi kundene våre muligheten til å gjøre et miljøvennlig valg av miljøvennlige produkter. Som leveres med klimasmarte forsendelser, og i stor grad resirkuleres og etterfylles.

Hvordan gjør vi det?
Vi satser på miljøpatroner, resirkulert kontorrekvisita, klimakompenserte forsendelser og resirkulering av tomme patroner takket være vårt enkle retursystem. Dette ligger til grunn for 112ink & Eko-prints miljøarbeid.

Velkommen til oss!