• Miljøhensyn på alle nivåer
1

Miljøarbejde

Vi vet at miljøvennlige varer ofte koster mer, men vi ønsker å kombinere gode priser med riktige produkter, for miljøets skyld. Ved å resirkulere tomme blekkpatroner er produktene våre alltid billigere enn originalproduktene og ofte fylt med mer blekk. Mange av våre produkter har også kjente miljømerker som Miljømerket Svanen, FSC og EU-ecolabel. Vi ønsker at du skal kunne ta et godt miljøvalg som også gjør at du får mer penger til overs.
environ_friendly_mobile

Miljøvennlige patroner

Vi tror på gjenbruk av tilgjengelige ressurser så langt som det er mulig. Derfor bekoster vi returfrakten av dine tomme patroner, slik at vi kan lage nye av dem. Du kan enkelt sende tilbake dine brukte patroner uten kostnad for deg i den grønne miljøposen som alltid følger med når du bestiller miljøpatroner hos oss. Blekkpatronene du returnerer til oss vil da bli fylt med nytt blekk.

100 % gjenfylte patroner

Blekkpatroner av vårt eget merke er alltid 100% gjenfylte. De tomme patronene du returnerer til oss blir renset og kontrollert, slik at vi vet at de fungerer som de skal. Deretter fylles de på nytt med nytt blekk, ofte med mer blekk enn i den originale patronen for å maksimere bruken. De gjenfylte blekkpatronene er kvalitetstestet før de kan selges. Hele denne prosessen foregår i Europa for at transportene til og fra våre kunder blir kortere.

refill_desktop