• Miljøhensyn på alle nivåer
1
+ Les mer

Miljøvennlig kontorrekvisita gjør arbeidet morsommere

Dagene på jobben går unna når du finner den rette arbeidsgleden. Det hemmelige trikset er kontorrekvisita, kontorrekvisita og enda mer kontorrekvisita! Mange tenker i dag på miljøet og nøler med å bruke for mange papirprodukter, men vi er fagfolk innen alt av grønne varer til kontoret og har et helt miljøvennlig utvalg av kontorrekvisita. Ved å bruke kontorrekvisita fra resirkulerte materialer reduserer du trykket på miljøet og lindrer samtidig den dårlige samvittigheten. Hvis du dykker dypt ned i våre grønne varer, vil du oppdage at det finnes både svanemerkede konvolutter, toalettpapir og skriveblokker, og FSC-merkede permer, mapper og notatbøker. Hos oss finnes det mange produkter laget av resirkulerte materialer og viktige miljømerker som Svanen, EU Ecolabel, FSC, Giftfrie barnehager, og andre miljøsertifiseringer.

Velg grønt

Bli kvitt irritasjonen i forbindelse med tomme kontorlager og skrivere som roper etter skriverpapir. Gjør det til en vane å regelmessig fylle på med miljøvennlige kontorvarer som skriveblokker, penner, permer og konvolutter, slik at det blir hyggeligere på jobben. Husk å velge grønt så langt som mulig! Hos oss kan du enkelt kjøpe alle varer til kontoret på samme sted, og du kan alltid stole på at de er miljøvennlige enten det er penner, post-its eller notisblokker. Uansett hva du leter etter, finner du det i vårt brede utvalg av grønt kontorrekvisita.

Hyggelige skrivebordsprodukter

Et annet godt tips for å få mer arbeidsglede, er å ha orden på alt av grønne varer til kontoret. Du får mer rom for kreative ideer når du ikke trenger å lure på hvor du har gjort av skillearkene, notatbøkene, blankettene, teip, lim og binders. Husk også å kjøpe nye stifter til stiftemaskinen, for du vet jo aldri når det blir tomt. Oppbevar dine viktigste papirer i en tidsskriftssamler eller brevkurv på skrivebordet, så har du god kontroll. Du kan gjøre livet morsomt med miljøvennlige varer til kontoret, og fremfor alt vil det være lettere å skape jobbtilfredshet med flott tilbehør på kontoret når du vet at de også er snille mot miljøet. Velkommen til oss på 112ink og Eko-print, hvor du får gode priser med raske leveranser – og mange miljøvennlige varer!