• Miljøhensyn på alle nivåer
  • Klimavennlige leveranser
  • Våre patroner resirkuleres og etterfylles
1

Kontor

Gjør hver dag på kontoret til en god dag. La kontorrekvisita som fargesterke kalkulatorer, blyanter i glade farger og stilige permer pryde skrivebordet på jobben og hjemmekontoret. Vi har selvfølgelig også kalkulatorer, hullemaskiner, skjemaer, tidsskriftssamlere, skriverpapir og collegeblokker. Alt dette og mye mer innen kontorrekvisita finner du på Eko-print.

-15%
Whitelines, Rutet, A4
En ny generasjons notatblokker er her. WL100 er en spiralbundet blokk som inneholder 60 linjerte ark med hvite linjer. Hva er det som gjør blokken unik? Siden pennens streker er mørke, konkurrerer de med de mørke linjene på et vanlig skrivepapir om din oppmerksomhet når du forsøker å lese hva du har skrevet. De hvite linjene gjør at det du skriver kommer frem og blir tydelig. De gir støtte og struktur for din kreativitet uten å forstyrre, samtidig som dine notater og idéer blir tydeligere. Linjene forsvinner når du kopierer etc. Når du legger et Whitelines-papir i skanneren eller kopimaskinen, vil du merke at linjene og bakgrunnen forsvinner på det innskannede bildet eller kopien. Søkbar håndskrift Akkurat som hjernen, har automatiske OCR-lesere vanskelig for å skille ut det du har skrevet fra de mørke støttelinjene på et tradisjonelt skrivepapir. Bruker du Whitelines får du langt bedre resultat når du fritekstsøker blant dine notater i f.eks. Evernote. Whitelines Link App Whitelines Link App er en app som sammen med Whitelines Link-papir gjør det enkelt å skanne, lagre og dele dine notater. Appen finnes for nedlasting fra App Store eller Google Play (gratis). Miljømerket Produktet er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk.
42,- 36,-
På lager

Miljøvennlig kontorrekvisita gjør arbeidet morsommere

Dagene på jobben går unna når du finner den rette arbeidsgleden. Det hemmelige trikset er kontorrekvisita, kontorrekvisita og enda mer kontorrekvisita! Mange tenker i dag på miljøet og nøler med å bruke for mange papirprodukter, men vi er fagfolk innen alt av grønne varer til kontoret og har et helt miljøvennlig utvalg av kontorrekvisita. Ved å bruke kontorrekvisita fra resirkulerte materialer reduserer du trykket på miljøet og lindrer samtidig den dårlige samvittigheten. Hvis du dykker dypt ned i våre grønne varer, vil du oppdage at det finnes både svanemerkede konvolutter, toalettpapir og skriveblokker, og FSC-merkede permer, mapper og notatbøker. Hos oss finnes det mange produkter laget av resirkulerte materialer og viktige miljømerker som Svanen, EU Ecolabel, FSC, Giftfrie barnehager, og andre miljøsertifiseringer.

Velg grønt

Bli kvitt irritasjonen i forbindelse med tomme kontorlager og skrivere som roper etter skriverpapir. Gjør det til en vane å regelmessig fylle på med miljøvennlige kontorvarer som skriveblokker, penner, permer og konvolutter, slik at det blir hyggeligere på jobben. Husk å velge grønt så langt som mulig! Hos oss kan du enkelt kjøpe alle varer til kontoret på samme sted, og du kan alltid stole på at de er miljøvennlige enten det er penner, post-its eller notisblokker. Uansett hva du leter etter, finner du det i vårt brede utvalg av grønt kontorrekvisita.

Hyggelige skrivebordsprodukter

Et annet godt tips for å få mer arbeidsglede, er å ha orden på alt av grønne varer til kontoret. Du får mer rom for kreative ideer når du ikke trenger å lure på hvor du har gjort av skillearkene, notatbøkene, blankettene, teip, lim og binders. Husk også å kjøpe nye stifter til stiftemaskinen, for du vet jo aldri når det blir tomt. Oppbevar dine viktigste papirer i en tidsskriftssamler eller brevkurv på skrivebordet, så har du god kontroll. Du kan gjøre livet morsomt med miljøvennlige varer til kontoret, og fremfor alt vil det være lettere å skape jobbtilfredshet med flott tilbehør på kontoret når du vet at de også er snille mot miljøet. Velkommen til oss på 112ink og Eko-print, hvor du får gode priser med raske leveranser – og mange miljøvennlige varer!